You love his sneezes more than anyone else´e kisses


Topp tio just nu på låtar som får mig att dö litegrann och sen ett klipp som jag sett ungefär en miljon sjuhundra åttioåtta gånger. Fint!

The quiz
Time after time
Lät du henne komma närmare
The scientist
You dont know
Youre the storm
Release me
Love
21 guns
Please dont leave me



And even if this person bugs you sixty percent of the time, well you still can’t live without him. And even if he wakes you up every day by sneezing right in your face, well you love his sneezes more than anyone else’s kisses.

Likgiltighet och dagens.


Idag har verkligen varit en likgilig dag, har verkligen känt mig likgiltig hela dagen. Inga hysteriska skratt, gråtattacker eller arga miner. Lyckades inte ens bli irriterad på föräldrarna till ett barn i femårsåldern som satt och skrek hela bussresan trots att just skrikande barn är bland det jobbigaste jag vet.

Lyckades ialf med mitt mission att få tag på en jättejulstjärna och nu har jag precis slängt ihop canneloni som står i ugnen så snart blir det ialf måndagsmiddag.

Så här såg jag ut idag.



Tröja: Ginatricot (ny), skärp: 365 sunshine, leggings: Zoul, klackar: Dinsko (nya)

Cause you’re the storm that I believe in.


Shit, Toves body i kvällens Idol. Ha begär på hög nivå! Hittar den inte på hemsidan, undra om den finns i butik än, måste, måste ha. Mariettes paljettjacka och den vita kavajen Tove har skulle inte heller sitta fint. Idol är verkligen allt annat än bara ett musikprogram.


(Pics: Tv4)


Spend.




Äntligen, äntligen, äntligen tittar solen fram och himlen är blå. Nu blir det posta paket, hämta paket, byta en klänning och kanske lite shopping på det.

Nobody gets me like you.


Riktigt bra shopping idag. Efter lunchen tvingade jag med Maria runt i Kistacentrum, dit kommer jag garanterat åka fler gånger gick in i ungefär en av en miljon butiker. Himlen på jorden? Allt samlat under samma tak. Blir en enkel match att dra med mitt bästa shoppingsällskap mamma dit någon dag. Efter Kista åkte jag vidare till Farsta och kom på att det bästa shoppingsällskapet nog trots allt är sig själv för sex påsar senare åkte jag hem.



Visar innehållet senare...

Dentjugofemtenovembertjugohundranio.


Härligt att det äntligen är löning. Idag blir det lunch med trion som jag inte sett på hundra år? Hoppas på att få med mig något grymt snyggt hem också, ett par skor skulle inte sitta fel. Förövrigt hade jag perfekta drömma i natt, minns inte riktigt vad dem handlade om men vaknade och var överlycklig, synd bara att jag inte var lika överlycklig när jag insåg att jag drömt. Jaja...nu kör vi igång den här dagen!

Hade gärna skuttan omkring som någon av perfektionisterna nedan idag. Helst förstakombon, enkelt och äckligt snyggt med matchningen av allt svart mot ljusa jeans.



(Pics: Barestyle.)

I Lindex provrum.





I förraveckan sprang jag in på Lindex innan jobbet och oj vad mycket fint. Fanns leggings i massor men tyvärr inte i min storlek, stötte även bland annat ihop med den fin fina transparant/ svarta toppen ovan och paljettmössan som inte riktigt klädde mig.

Förövrigt tycker jag det är riktigt härligt med fina provrum det gör det så mycket roligare. Heltäckningsmatta, fina draperier, stora speglar, bra ljus och hängarna som visar vad man tyckte om plagget var klockrena. Mer sånt!


Walk a mile in my shoes.


Dinsko, Ellos, H&M, Vivvistyle

Jag behöver skor som inte ger skavsår, som är äckligt snygga och som jag kan hoppa runt i även en nio timmars jobbdag. Vart tusan hittar man sånna? De krackerade H&M skorna är förövrigt ett av mina favoritpar ovan. I morgon blir det skoletande.

Hemma från inspelningen som var rätt hysterisk rolig emmellanåt. Nu blir det Camilla Läckberg, praktikanten, bara jag som tycker kriminalromaner är perfekta den här årstiden?

You see I've always been a fighter but without you I'll give up.





Leggings: MQ, klänning: AA, kofta: , halsband: arv, raggsockor?, klackar: H&M.

Såhär såg jag ut någondag i förra veckan, dålig på att ladda över bilder till datorn från kameran har jag märkt men men här kommer ialf en "dagens". Idag är jag ofrivilligt ledig, hade tänkt ta en runda på stan och få iväg några paket, i eftermiddag blir det att möta upp en kompis I Frihamnen för inspelning av Blåsningen.


What I also do know, is that I'm scared. So awfully scared.


H&M, lelove, Mulberry, Gina tricot


Ny vecka, idag börjar karusellen om vare sig du vill det eller inte. Känner på mig att det här kommer bli en grymt bra vecka, trots regnet som smattrar utanför, det måste det bli.

New moon.


Var på premiären av New moon i fredags och visst var den bra, tycker den var bättre än Twilight. Däremot så var den långt ifrån så bra som boken men så är det väll alltid? Dessutom förstår jag inte hypen kring Edward, ser inte det speciella med honom utan får mest klaustrofobi, Jacob däremot!

För övrigt så kan jag hålla med mitt biosällskap om att det borde vara 18-årsgräns på vissa filmvisningar, hysteriska skrik klarar jag mig lika bra utan.


(Pic: Harpez bazaar.)

Höstdepp?


Så förbaskat bra och fint för visst tusan är hösten/ vintern rätt hysteriskt dödsdöd ibland?



Fast och andra sidan hittade jag den här bilden från i början på året och att åka skridskor och få snålskjuts av en söt vovve är rätt perfekt...


I want to hurt you just to hear you screaming my name.




Topp: H&M, tröja: Beyond Retro, kjol: H&M.


Close your eyes and I will kiss you.



Idag ger jag er kärlek i tre bilder. Första bilden ren kärlek. Andra bilden komplicerad, vacker, kan inte leva utan varandra men inte heller med varandra kärlek, kärlek som man aldrig önskade skulle ta slut. Tredje materiell kärlek, kärleken till ett par skor.

Shit det regnar idag igen, när ska det sluta? Nu blir det att fixa hundra saker innan jag börjar jobba. Later!

Just another Monday.



Tröja: Gina tricor som jag sytt dit fransar på, jeans: Gina tricot, skor: H&M, armband: Oxxo, mammas.

Har precis ätit bakadpotatis med hemmagjord skagenröra, druckit te och ätit mina tio minuters kakor. Recept på kakorna kommer, de tar ungefär tio minuter att slänga ihop och när dem är klara smakar de som knäck. Mums!

Ni glömmer väll inte Fashion idag 21,30 på kanal 1.

I will try to fix you.



Allt är drömmar från Net-a-porter.

Det känns som det hela tiden är samma dag eftersom vädret utanför är nästintill likadant varje dag. Idag ska jag äntligen jobba igen, ska bli skönt eftersom det känns som jag legat i karantän sen i fredags.

Hoppas ni får en härlig start på veckan!


When you feel so tired but you can´t sleep.


Känns som det har regnat hela dagen och inte mig emot. Min säng har verkligen varit mitt lilla slott idag, har mest legat nerbäddad och försökt sova, ätit mackor i ugn, druckit oboy, hittat ungefär en miljon plagg som gärna skulle få flytta in i min garderob, sett Gossip girl och suttit på lelove och insett att det nog trots allt är min favoritblogg. Nu ska jag fortsätta dagen i ungefär samma tempo så kanske jag blir frisk fortare än jag anar.



(Lelove)

Feberyra och Jimmy Choo for H&M.


Så blev det den 14 och Jimmy Choo för H&M. Har suttit sen tio i feberyra och försökt komma in på hemsidan och så lite efter elva kom jag plötsligt in och trodde allt skulle vara utsålt men icke. Självklart kunde jag inte hålla fingrarna i styr så nu är både den perfekta väskan, de snyggaste klackarna, leoscarfen och ett armband på väg hem till mig. Lyckades även ha klänningen med djup rygg med mig fram till kassan där det visade sig att den var slut.

Har ni lyckats få tag på något från kollektionen?



An ocean a lake I need a place to drown.


Vaknade i morse och trodde jag hade någon liten filur inne i huvudet som satt och hamrade. Dessutom var min hals fylld med taggtråd och de kändes som det var ungefär 100 grader i min säng. Var bara att ringa och sjukanmäla sig och efter att ha försökt få tag på någon i en timme kunde jag äntligen somna om. När jag sen vaknade igen blev det glass med chokladsås till frukost och sen dess har jag i stort sett bott i sängen.


Hur snygga var inte dem här leo tröjorna från LIndex för bara 49:50? Tänk till ett par skinnleggings, mums!

Time.


Mitt i veckan igen, förstår inte vart alla dagarna tar vägen (men jag älskar att äntligen ha något vettigt att göra på dagarna). Tiden går lite väl fort, innan man hinner tänka så står tomten och knackar på dörren och vips så är det bara några dagar tills det är ett nytt år. Finns så mycket saker jag skulle vilja göra så kanske bäst att börja prioritera, de där med att ta upp ridningen igen känns som en sak som kommer riktigt högt upp på min prioritetslista.



Måste även tipsa om ett tv program som går på måndagar. Fashion och går på kanal 1 klockan 21, 30. Ett härligt program att starta veckan med. I de olika programen åker dem runt till modeveckan i olika städer, förra programet var dem i London, om ni inte sett så kika på svt play, ni kommer inte bli besvikna.

Gårdagens.


Nu blir det jobb, trodde egentligen jag skulle vara ledig idag men fick ett pass som jag intresseanmält mig på så det blir jobb ialf. Trist att jobba när man hade planerat in annat men men så är det, förhoppningsvis blir det fika date i nästa vecka ist, ska försöka bli bättre på att hitta tillfällen att träffas. Fast hur gör man egentligen det när tiden inte räcker till?

Såhär såg jag ut igår.


Klänning: AA, tröja: H&M, leggings: H&M, stövlar: smycken: guldfynd/ arv/ gåva

En helt vanlig måndagsmorgon.


Okej nu kör vi igång den här måndagen!


(Pics: JakandJill, Lelove, privat, style)

I was dumb, I was wrong, I let you down



H&M and Lindex.

Fytusan vilka snygga grejjor både Lindex och H&M har fått in på nätet. Riktigt synd att den minsta storleken på byxorna är 36 annars hade dem gärna fått flytta in i min garderob. Tröjan ska bli min.

Idag blir det farsdags firande. Hoppas ni får en grymt bra söndag och glöm inte era pappor.


This ain’t about our living in a fantasy



(Pics: JakandJill, lelove, style?, theselby)

Just nu är jag tröttare än tröttast på mitt hår, vid nästa frisörbesök blir det kopparfärgat, några nyanser mörkare än på översta bilden. Förövrigt är jag sugen på en liten meningsfull tatuering problemet är bara att jag varken har modet eller något meningsfullt att tauera in, rätt onödigt då.


Mina 10 mest spelade just nu.
Bon Jovi - We weren´t born to follow
Derek Webb - Wedding dress
Erik Hassle - Dont bring flowers after I am dead
Eagle Eye cherry - Save tonight
Europe - New love in town
Elin Ruth Sigvardsson - Love
Millow - You dont know
Gavin Degraw - Just friends
The black eyed peace - I gotta feeling
Pink - I dont belive you

Fredag den 13?


Förstår inte vad de vart med mig idag, har känts som jag haft någon intern fredag den 13. De började med att jag lyckades slå igen balkongdörren på mitt pekfinger så det blev en lilafylld blåsa, fortsatte med att jag skar upp halva smalbenet med rakhyveln (är löjligt rädd för blod och trodde jag skulle dö, haha) efter de brände jag mig på plattången, lyckades sen hälla ut en påse potatis över hela köksglvet och avslutningsvis skar jag mig på kniven när jag skulle skära potatisen. Va fan är oddsen?


Förövrigt så kliar det i shopping fingrarna. Är luspank och har varit de ett tag och suget efter att shoppa är löjligt. Tyvärr blir suget inte direkt mindre när man jobbar med kläder hela dagarna, gaaah ge mig lön.



Rätt bra timing idag.


Tusan vilket skitväder det är utanför mitt fönster. När jag vaknade i morse och tittade ut jublade jag eftersom jag har en ledig dag idag, riktigt grym timing! Har redan hunnit med massor av det jag planerat att göra idag och nu sitter jag med en tekopp och lyssnar på lugna favoriter, den enda radiokanal som går att få in på våran radio utan att det låter som myrornaskrig i bakgrunden.

Ikväll har jag planerat filmkväll med lite för mycket glass och den enda gången jag tänker lämna lägenheten under dagen är när jag går och slänger soporna och möjligtvis går till affären. Hoppas ni får en grym torsdag!



Idag stötte jag på Jimmy Choo


Har stått och inventerat hela dagen och till min glädje så hängde plötsligt Jimmy Choo plaggen där och vips så blev även dem inventerade. Kan lova att det finns endel gobitar och att plaggen gör sig mycket bättre i vekligheten än på bild. Kunde inte låta bli att klämma lite på klänningen med djup ryggurringning och en perfekt tunika med paljetter. Den 14 smäller det men Tyvärr är jag luspank. Hade jag inte varit det så hade jag nog nästan varit beredd att köa. Den här gången känns faktiskt kollektionen värd lite hysteri.



RSS 2.0