Just life.


Dålig bloggning idag också, attan. Har bland annat spenderat dagen med att handla mat, hämta ut paket (bilder i morgon) glömt min fina Åländska pannkaka i ugnen så den blev sot, haft sms terapi med en kompis (du borde bli psykolog på riktigt) och dessutom har jag varit så trött på i princip alla andra. Vart tog glädjen vägen?

Nu har jag ialf precis spenderat kvällen med världens bästa lillebror, onlinepizza och film. Onlinepizza vilken uppfinning, helt klart värt!

Snabba cash.


Dålig bloggning idag, förlåt. Har lyckats bli frisk och precis kommit hem från Snabba Cash. Helt klart sevärd och fy tusan först Falk filmerna och nu det här. Joel Kinnaman alltså den mannen skulle gärna få flytta in hoss mig.


Förlåt igen för mina brusiga bilder, min kamera är inte riktigt med i matchen.
Dagens enkla består av: Jeans: Acne (grymt bra köp), blus: 365 sunshine, stövlar: Wedins

Diggiloo diggiley alla tittar på mig när jag går i mina gylleneskor.


Är du sugen på att börja ladda inför melodifestivalen så hittar du ett par Gylleneskor på Forever21.





Outfit.




Såhär såg jag ut i fredags fast inte lika suddig. Klänning: Monki, kofta: Only, heels: H&M, skärp: Gina tricot.

She is this years it girl.



Har sagt det för ut och säger det igen. Tror stenhårt att Abbey Lee kommer bli 2010 års it girl. 

Satus: Sjukstuga.


Trodde jag mådde bättre idag tills jag lämnade sängen. Jag tror jag kommer få fortsätta att leva på blåbärs soppa ett tag till, vågar inte äta någonting annat. Fasen jag vill inte missa ridningen.


Tröstshopping.



Tröstshoppade precis två tröjor. Hoppas dem är lika fina i verkligheten som på bild. Missguided it is. Har aldrig köpt något därifrån tidigare så ska bli spännande att se hur både leverans och kvalitén är.

Magsjuk.


Magsjuk. Kan inte minnas senaste gången jag var magsjuk så jag antar att de var dags. Världens sämsta start på veckan. Har legat i sängen hela dagen, känns verkligen som min vanliga tur. Jag ville verkligen jobba idag.


(JakandJill)

Så var det söndag igen.


Söndag igen. Har hunnit komma hem från en varm famn. Druckit te och försökt styra upp mitt liv. Betalat räkningar och fått ångest. Tittat på kurser men insett att jag inte ha någon motivation överhuvudtaget till att börja plugga än. Har insett att det tar en evighet att ta sig till jobbet i morgon. Gjort en "läxa" till ridningen. Har funderat på värderingar och om hur man kan köpa en billig häst för de belopp som min drömväska (mulberry Alexa) kostar, insett att mina prioriteringar är helt fuckade. Har suttit och tittat på tokigt pigga ivriga och nervösa hästar på Bukefalos och de har känts som jag gjort en tidsresa. Insett att hästar är livsfarliga och beroendeframkallande och att jag är livsfarlig som alltid söker hästar som är precis likadana som jag, hysteriska. Har suttit på Sats hemsida och funderat på hur det skulle kännas att stå där längst fram och leda ett pass. Har tittat på små söta hundvalpar på Blocket och sökt resor till Thailand. Googlat allt från Whistler, till segling i Grekland och weekend resor till Paris. Har anmält intresse på nybyggda lägenheter. Har lyssnat sönder Where to start. Tänkt på vänner och på hur jag haft bästisar som jag suttit ihop med fram till gymnasiet. Tänkt på hur jag bytte ut bästisar mot en pojkvän som jag satt ihop med och kommit på att jag nu inte sitter ihop med någon. Jag har tänkt på kärlek och på hur värdelös den kan vara. Har funderat sönder mitt huvud på folk som gör varandra illa och på hjärtan som går i tusen bitar. Har tänkt på hur mycket man kan känna och på hur man kan känna ingenting. Funderat på hur någonting som betytt så mycket, plötsligt inte betyder någonting för att sedan betyda allt igen. Har önskat att jag var tio år igen för att fem minuter senare önska att jag var 35.

Dessa söndagar...


Sweet familylife.






Älskar hemma hoss, har alltid haft en liten dröm om att bli fastighetsmäklare, älskar att kika hur folk har det. Skulle förövrigt döda för både de lilla minipianot och sötnosen till hund. Bilderna kommer från theshelby.

I am going under.


H&M har sänkt priset ytterligare på mängder av underkläder från sammarbetet med Sonia Rykiel. Kunde inte hålla mig så klickade hem de mesta som fanns kvar i min storlek.Som klubbmedlem får du dessutom 10% rabatt på hela ditt köp idag, perfekt!



Vill ha.



Sötaste tröjan frånTopshop.

Today I wish I look like this.



Belstaff, H&M, Nixon, Marc Jacobs, Fendi

Ett nytt beroende.


Har lite bloggtorka. Så länge kan ni ju ägna er år att spela Super Mario. Grymt beroendeframkallande och galet kul. Jag återkommer när jag har något vettigt att visa. 

 


Dagens outfit 20 januari 2010.


Topp: H&M, tröja: H&M, jeans: Acne, skärp: 2hand, stövlar: Wedins

Så otroligt trött på min kamera, systemkameran har min lillebror snott till något skolarbete. Så här ser jag iallafall ut idag. Enkelt som attan, blev väckt av byggarbetare som skulle in i lägenheten och göra ett rörarbete så det var bara att hoppa ur sängen och starta dagen. Strax blir det träning, bodypump.


Dagens - tisdag 19 januari 2010



Tee: H&M herr, väst: Gina tricot, jeans: Acne, shoes: H&M

Såhär såg jag ut idag innan jag bytte om till ridkläder och försvann till stallet. Det är inte klokt vad jag saknat ridningen, kommer aldrig mer sluta rida.


Please take me away.




Fasen vad jag önskar att jag hade en resa till värmen inbokad. Skulle mer än gärna precis som resten av Sveriges befolkning förflytta mig till Thailand. Jag behöver verkligen sol.

I like it.



Kanske en av de mest perfekta vardagsklänningarna? Missguided it is. I like it...Överlevde förresten mina två pass på Sats även om jag kände mig som en vilsen höna på dansarobic.

En ny vana? I hope so.


Träning ikväll, går bra det här. Tre gånger och det blir en vana, är det inte så man brukar säga? Dubbelpass ikväll först dansarobic och sen Yoga. Okej man ska börja lugnt men vad tusan för att utnyttja alla fem gånger får det bli såhär. Nu jäklar kör vi!


(Oscar Falk)


Spring.



Elizabeth and James, Notify, Oscar de la Renta, Miumiu, Bloch


Idag är det snöstorm utanför fönstret, kontraster mot mina drömkollage om vår. Jackan ovan skulle mer än gärna få vara min, kanske inte min stil egentligen men helt klart perfektion.

She steps into the shower, it's been a lonely day.


Så att man får rysningar. Elin Sigvardsson.



Jag vill också kunna skriva egna låtar som får en att bli så berörd så att man börjar gråta. Sen vill jag kunna sjunga dem också och gärna spela lite gitarr. Varför föddes inte jag med sångröst och en gitarr i famnen?

(lefashion)

 


Indian.


(H&M)

Fortsätter spotta vårinspirerade plagg, så löjligt trött på allt det kalla just nu.


I press trigger, I don't press people button.



Sex klänningar som gärna skulle få hänga i min garderob, alla från H&M´s rea.

 


Grymma tjejer - "Veckans blogg"


Så grymt många bra bloggar där ute skrivna av minst lika grymma tjejer. Därför kör jag igång veckans sju med början den här veckan så here we go sju av mina favorit bloggar (ingen speciell ordning) vecka 2.

ElinWahlberg
Många grymma outfitbilder, bra inspiration och en hel del kollage.

HannaoJohn
Alltid perfekta bilder, ett par som bloggar om sina resor, sin vardag och ständigt bjuder på grymma outfitbilder. Verkligen en riktig inspirationsblogg om man gillar fina bilder.

EllenClaesson
Mycket bilder, fynd, outfits en blogg med bra variation.

Colorelle
Mycket outfitsbilder, nästan dagligen dagens outfit. Tjej med grym stil som dessutom verkar vara hur trevlig som helst.

Sannaknows
Kollage, stiltips, mycket bilder på senaste köp. Ganska mycket accessoarer och smycken.

Alexandrastyle
Väldigt mycket dagens outfits, perfekt med nästan daglig uppdatering på dagens klädval. Tjej som har en stil som jag gärna skulle kapa rakt av.

Westmanshanna
Lite mer personligt, många outfitbilder, kollage, dagens låt.


Mission: Rulla ihop till en boll.


Börjar fredagen med att inte komma upp ur sängen. Ligger nerbäddad med katten och har månadens värsta magont. Mitt största mission just nu är att försöka rulla ihop mig till en boll, dagar som den här förbannar jag att jag blev född till tjej.



Tänk om man var såhär glad och skuttade runt i bara ben...

You got a feeling that you can’t decide, what’s right.


Love.



Fyndat på rean.


Tre rea köp jag gjorde i mellandagrana men som jag helt enkelt inte visat så här har ni.
Klänning: Monki, kjol: Weekday, linne: Weekday, klänning: H&M trend.


Begär.




Älskar verkligen den här bustiern från Topshop. Perfekt i vår/ sommar under en kavaj. Måste ha!

Forever on your body.





Tatueringar för mig är verkligen någonting som man ska kunna stå för resten av livet, någonting som anknyter till en själv och som man vet föralltid kommer ha en speciell betydelse. Av den anledningen har jag inte en enda tatuering (okej att jag är livrädd för nålar är också en anledning) men ibland blir jag så sugen på att tatuera in någonting litet och betydelsefullt men tills jag listat ut vad hoppar jag över tatueringar.

Är du märkt för livet?



Do you belive in this?


Hans t-shirt på mitt sovrumsgolv. Hur kan en t-shirt lukta så gott? Allting var inte okomplicerat och perfekt. Det var upp och ner, ner och upp och så upp igen och lite till för att sen falla igen till där det startade och så upp, upp, upp. Det är ju precis så den är den där kärleken, så jag ser den. Precis som livet. När tusan är någonting som är enkelt intressant? Hur spännande skulle det vara?



(Bilder: Lelove)


In my garden.



Mina favoriter från den kommande kollektionen. Lite extra förtjust i shortsen med volanger, synd bara att jag inte är lika förtjust i just den färgen.


Exercise.



(Soc, H&M, Nike)

Kom precis hem från ett pass på Sats. Har inte riktigt bestämt om jag ska börja där än så nu kör jag på ett prova på kort, perfekt när man inte riktigt kan bestämma sig. Känner verkligen att jag behöver komma igång med den där träningen nu, mår ju så förbaskat mycket bättre när man väl är igång.

Go nude.




När detaljerna är det intressanta.



(Carolinefeber, Lefashion)

Black and white.



Skulle gärna klicka hem kavajen ovan i båda färgerna, men valde att börja med den vita. Kommer från H&M och priset är ynka 299:- Tyvärr med leverans först i mars. Med koden 7848 får du 25% rabatt.


Återupptar gamla intressen.




Idag startade jag det nya årer med att ta upp ett gammalt intresse, ridningen. Ibland har jag verkligen saknat stallet som en tok, allt från iskalla dagar när man försökt skruva fast en ny brodd till stekheta dagar då man ridit upp från hagen i grimma och grimskaft.

Veckans Inspirationskälla: Olivia Palermo


Bitch eller inte, Olivia vet iallafall hur man ska klä sig för att imponera.


Älskar hennes kavaj jacka och den mönstrade blusen.


Snyggt med en färgklick på fötterna till en enkel outfit.

Sen älskar jag en massa också.


Jag blir så förbannad ibland. Tokig, kokandes, flyförbannad. Jag avskyr folk som inte respekterar varandra, som bara kör över, som inte lyssnar som kör sitt race utan att bry sig om andra. Hatar folk som aldrig kan tänka lite längre, ett steg till. Människor som springer in en minut över stägning, trots att man sagt till och sedan går i lugn och ro och tittar. Vi har stängt! Eller folk som tränger sig före på bussen, som puttas och tror att dem äger rätten att gå först på bussen. Jag avskyr folk som är otrevliga utan anledning.

Sen älskar jag en massa också. Jag älskar folk som ler mot en utan anledning, som säger ursäkta och tack och håller upp dörrar. Jag älskar folk som bryr sig om, som är på riktigt. Som frågar hur man mår inte bara för att man ska det utan för att dem faktiskt bryr sig. Älskar människor som kan vara glada utan speciell anledning, som är trevliga och småpratar trots att dem inte alls behöver.

Paljettfnatt!


Änn har jag inte tröttnat på paljetter. Inte alls min stil egentligen men dem skulle verkligen pigga upp dem dagar då garderoben känns lika inspirerande som en vit vägg.

 


It is just another monday, it is just another year.


Blev måndagsmiddag hemma hos A med tjejerna och en massa skitsnack. Härligt!

Nu sitter jag hemma under täcket och försöker att inte frysa ihjäl, verkligen kalas kallt. Hade det varit lite varmare hade jag gärna kapat Olivas outfit nedan rakt av.


(Pic:Mybarestyle)

Den perfekta färgen.



(JakandJill)

Jag älskar svart, funkar till precis allt och även om garderoben känns tråkigast i världen så funkar alltid en helsvart outfit perfekt.

Önskeoutfit om det varit plusgrader och sol.



(Missguided, N-a-p)

Elsas mode.


Julklappen som hela modesverige fick? Sträckläste den i princip och ångrade mig sen för att jag läst den för fort. Älskar bildsidorna med kollage och jag väntar med spänning på en fortsättning. Har ni inte läst den än så spring och köp, helt klart grymt läsvärd bok!




If you only let me.


 


lt is all about legs.



(Ginatricot)

Kan inte den här köldknäppen försvinna snart så man kan springa runt i strumpisar utan att riskera att frysa ihjäl. Vad tycker ni förresten om de randiga i mitten? Själv kan jag inte bestämma om jag hatar eller älskar.

När det sista kortet är lagt.


"Han gör ju fan fortfarande allt för dig" säger hon till mig och får medhåll. Kanske är jag den personen som verkligen borde märka det men på något sätt är det som jag är den enda i hela världen som lyckats undgå att se det. Det enda jag gjort är att leta efter tabbar och visst tusan har jag hittat några men jag vet också att jag gjort minst lika många själv. Det är knappast jag som är den som gett och gett men aldrig fått något, trots att det är så jag valt att se det. Innerst inne vet jag att det är precis tvärt om men nu spelar det ingen roll längre. Känns som det sista kortet är lagt och att det faktiskt kommer ligga den här gången. (Ialf om jag lyckas hålla mig ifrån hans förbannat söta skrattrynkor vid ögonen.)

Fan. Vad jag saknar.

Saturday with B and J.





Nu. Tillsammans med Ben and Jerry framför Robinsson. Vet inte vad det är med mig, känns som jag befinner i mig i någonslags dvala, verkligen löjligt seg. Köldskadad?

Today I look like a little boy.




Idag springer jag runt och känner mig som en liten pojke i rosett och skjorta. Har varit och fikat hoss pappa och fick reda på att jag måste köpa en kortläsare för att kunna ladda över bilderna från kameran till min dator (min vanliga tur) så jag fortsätter ladda upp suddiga dagens ett tag till.

Skjorta: Lillebrors, rosett: sylådan, leggings: Zoul, skor: Dinsko

Lördag och jag blev väckt av solen som tittade in genom mitt sovrumsfönster.


(Pics: Parkandcube)

Så gott som oplanerade lördag. Hämta paket, hem till pappa, försöka städa upp bombnedslaget i mitt rum...kanske inte så värst oplanerad. Såg ni Elin igår? Kanske skulle börja på dans bara för att få bära alla klänningar? Några fler än vi som riktade in sig mkt mer på kläderna än på själva dansen?


Blå skåpet.




Lunch med bästa Maria på Blå skåpet, mys. Nu tjejigt mini Satc maraton hemma hos mig, snart sushi middag och senare Let´s dans hemma hos A. Trevlig fredag på er!


8 januari 2010.



T-shirt: H&M (ny), jeans: Acne (nya), skor: Dinsko.

Värdelös bildkvalitét, min gamla trotjänare är inte speciellt förtjust i mörker.


Divided.


 


Chokladfläckarna från termoschokladen är fortfarande kvar.


Jag kan inte sova. Ett år sedan skridskor på en snötäckt sjö I Nacka. Det var svinkallt då också och solen gjorde att isen såg sådär magisk ut, jag minns det nu när jag ser foton. Han hade lånat mina vantar, häromdagen hade jag dem vantarna, chokladfläckarna från termoschokladen är fortfarande kvar på dem.

Ett år senare, 7 januari. Jag har tabbat mig så många gånger. Förstört så mycket utan att förstå förrän efteråt. Tillslut tröttnar folk, ingen orkar ge bekräftelse och tjata i all evighet hur mycket dem än älskar. De är klart jag gav upp till slut, du ville ju inte sa han här om dagen. Biggest bullshit ever! Just då ville jag mer än jag någonsin velat någonting någonsin ändå var jag för stolt för att säga det.


Jag är inte stolt längre, jag orkar bara inte mer. Jag är så himla trött ändå kan jag inte sova...


Behind that mask.



(anykind/ cobrasnake)

Tittar på The break-up med katten. Hoppas på lunchdate i morgon, kanske även skulle ta en liten 2hand runda (ungefär vad mitt konto tillåter just nu) och svänga förbi och hämta den där nedrans sladden.

Plus size modeller - Ett nytt ideal?



Pics: Linngustavsson/ Sophiesfashion)

Ingen har väll missat det uppseendeväckande modejobbet i V magazine med plus size modeller? Frågan är bara vad det är man försöker skapa? Vill man uppmärksamma större modeller så varför inte ta modeller som är hälsosamt stora istället för att det ska kännas som någon tävling om vem som lyckas få fram den största modellen. Känns inte som att ett modejobb med plus size modeller på något sätt får modevärlden att bli mer hälsosam, utan snarare tvärt om. Cirkusen kring plus size modeller gör bara klyftan mellan smala och stora ännu större och jag tror inte riktigt det är de som man från början velat åstakomma.


Kvartalets mest hypade skor?



(Pics: Colorelle/ Sannaknows)

Anar att dem här skorna kommer bli en av de sakerna som blir riktigt hypade i Sverige nu under första delen av kvartalet. Scorette it is och jag kan inte låta bli att älska dem och önska att jag råkade snubbla över ett par.

Project Black book.


I vår startar H&M ett samarbete med designer André Lorenz Stock som ligger bakom t-shirtmärket Black book och även är den yngsta designern genom tiderna med sina 18 år. Nu har du chansen att sammarbeta med André. Genom att du skickar in din bild så har du chansen att vara den som André väljer ut som sin favorit och därefter designar en t-shirt för H&M som kommer att finnas tillgänglig i utvalda butiker och även online. Skicka in ditt bidrag innan den 28 januari.



Är du en mjukis?



Chloé, Rag and Bone, Alexander Wang, KAIN, Marc Jacobs, Alexander Mcqueen, Ginatricot, Brian Atwood.

På många vårvisningar ser man mjukisbyxan i fokus. Själv har jag väldigt svårt att se mig själv trippa runt i ett par mjukisbyxor eftersom jag inte burit mjukisbyxor dagtid sedan lågstadiet. Trots det så hissar jag helt klart mjukisbyxan om man får till rätt look.

Nyårslöften, ångest, drömmar och sånt.


Förväntningarna för 2010 verkar vara skyhöga. Letar lite bland mina dokument och hittar texter från den här tiden förra året och ser att det var precis likadant då. Kanske är det bara januari som gör sig påmint? En chans till någonting nytt, någonting bättre, en chans att få det året som man alltid velat ha. Förväntningarna från alla håll är skyhöga. Skulle man lägga ihop alla nyårslöften hos svenskarna så skulle dem listorna troligtvis bli längre än önskelistorna inför julen. Jag menar inte att det är fel att ha drömmar tvärt om jag älskar människor med drömmar men tyvärr blir nyårslöften ofta någonting helt annat. Det blir till krav som blir till någonting tråkigt och ofta ouppnårligt som man är trött på redan när det skrivs. Jag tror inte på en nystart varje år, varför kan man inte sprida ut det? Vill man gå ner fem kilo så fine men varför kan man inte börja på en vanlig tisdag? Allting behöver inte vara så dramatiskt. Bara för man vill gå ner fem kilo behöver man inte träna sju dagar i veckan, det räcker att börja med två. Två är fantastiskt bra om man jämför med noll! Är det inte bättre att bara skita i alla nyårslöften och istället summera årets slut och i efterhand skriva ner vad som varit bra med det gångna året. Jag lovar att man skulle vara grymt stolt över en sådan lista. Hundra gånger mer stolt än av ångesten man skulle känna när man gav sig själv ett löfte om att gå ner fem kilo på en månad och den paniken som man skulle fånär vågen inte rörts sig på tre veckor. Fasen kom igen sluta att varje år skapa orimliga nyårslöften.



(Pics: Lelove)


Om det var minst 40 grader varmare.



H&M, Miu miu, Eugenia Kim.

Djuriskt.



(Sthlmstreetstyle/ JakandJill/ Fashiontoast)

Jag är inte det minsta trött på djuriskt än, kanske för att jag själv inte har mycket djuriskt i min garderob. På inköpslistan står helt klart en skirblus i leo, ett par grymma klackar skulle inte sitta helt fel det heller.

Typiskt mig.


Igår hamnade äntligen en systemkamera (Canon eos 20d) hemma hos mig. Dessvärre glömde jag både överföringssladd och bruksanvinsning, känns meningslöst att fota med systemkamera när man inte ens vet hur hälften av kameran fungerar. Trots det så fotatde jag reaköp på auto inställningarna innan jag insåg att jag inte hade någon överföringssladd, irriterande. Så fort jag piggnar (skulle aldrig lämnat lägenheten igår) till blir det ett besök för att hämta bruksanvisningen.


It is all about lace.



4thandthebleeker/ Topshop, Missguided, H&M, Monki, Stella Mccartney.

Ja jag är insnöad på spets just nu. Gärna skira material i ljusa, ljusa toner. Vår någon?

If I slightly occured to you that I was not yours.


If I tried to abuse you. If I did you wrong.
If I lightly disturbed you with my unfaithful laws.
If it slightly occurred to you that I wasn't yours.
Then excuse me for being this mad,
But it's all in my head,
and I get nothing done as the sun moves up and down without you.
(Elin Sigvardsson.)


(Lelove.)


När termometern visar på minus 16 grader i Stockholm.


Min dunderförkylning vill inte ge med sig, trots det så trotsade jag både den och 16 minusgrader idag och lämnade lägenheten. Jag uppskattar kyla hur mycket om helst om man befinner sig i fjällen men i Sthlm får termometern gärna stanna runt minus tre. Helt klart att värme prioriterades idag ialf och de mesta av vad fashion heter las åt sidan idag. Jag lever hellre som en påpälsad sumobrottare än dör av köldskador i min snyggaste outfit.



Mössa: Everest, halsduk: ?, jacka: 8848 Altitude, kofta: mammas, byxor: skinnisar från Ellos, skor: Vox.


When you feel blue.



Helt klart en färg som jag verkligen underskattat.
Monki, D&G, Paul and Joe sisters, Victoria Beckham, H&M, Topshop, Alexander Wang.


Perfektion i jackform.




Två perfekta kavaj jackor som mer än gärna skulle få hänga i min garderob till våren.

Rea shoppa smart.


Rean pågår fortfarande förfullt, vissa butiker slog till och med upp dörrarna för sin rea idag så än finns det chans att fynda. Här kommer mina bästa tips på hur du hittar rätt i kaoset. Lovar att mina rea fynd från förra veckan dyker vilken dag som helst.

- Basplagg som går att använda till allt. Enfärgade tröjor i bra material, jeans i bra kvalitét, 
strumpor, strumpbyxor. Även den lilla svarta är perfekt att fynda på rea.

- Underkläder. Ofta är det udda storlekar eller underklädes sett som inte matchar som reas men med lite tur och tålamod kan man hitta ett helt sett i rätt storlek.

- Skor. Leta efter skor som faktiskt kommer fungera även ett tag framöver.

- Jackor. Ofta reas vinterjackor trots att det ialf är tre månader kvar tills man skippar vinterjackan. Var smart och köp en klassisk jacka på rea som håller även nästa säsong.

- Smycken. Billiga smycken reas ofta på budgetkedjorna. Har du spanat in något speciellt? Köp. Även dyrare smycken reas, klockor är någonting som ofta går att fynda på rean.  

- Presentaskar med hudkrämer reas ofta efter jul. Reas din favorit kan du passa på att fynda riktigt ordentligt. 


Mer tips!
- Välj rätt storlek, köp aldrig någonting som är aningen för litet. Även om du tänkt gå ner fem kilo så skippa.
- Köp ingenting som du aldrig tänkt köpa annars, även om det är på 70% Du kommer inte använda det.
- Skriv en lista eller ha ialf i huvudet vad du faktiskt behöver.
- Shoppa ensam eller ta med någon som du vet inte tröttnar efter att ha gått in i den femte H&M butiken.
- Kolla om det är öppet köp eller bytes rätt. På de sättet slipper du tränga dig in i ett provrum.

Status: Sjuk.


Idag har min dag bestått av: Feber, hosta, taggtråd i halsen och snuva. Knarkat halstabletter och druckit x antal koppar te. I natt somnade jag bredvid ett paket halstabletter under mitt duntäcke med duntofflor, tröja och byxor men frös ändå. Varför, varför, varför?



Sjukoutfit alá Zandra. Tröja: Hans, byxor: Pink, Victorias secret, duntofflor: Nordic dream.

Skinn, jeans, paljetter, kavajer, stickat, långa smycken.




Det var en gång en sommar...


och det kommer en till. Även om det är ganska svårt att tro när man tittar på termometern som visar på minus elva grader. Bildbomb på mig sommaren 2009. En sistaminuten till solen, någon?



Varenda människa kan vara den som dödar fjärilarna i min mage.


Ibland känns det bara som att jag aldrig någonsin igen kommer släppa in någon ny person i mitt liv. Känns som allt vad kärlek handlar om är stängt och inte kommer att öppnas. Det är som att varenda människa jag ser kan vara den människan som dödar mina fjärilar i magen eller som får fjärilar medan mina uteblir.

Samtidigt är det som att dem där fjärilarna varken lever eller är döda just nu. Det gör så förbannat ont att känna så, den där likgiltigheten som ligger och gnager. Istället har jag varit bra på att "kontrollerat" balansera för det skulle göra för ont att veta att han aldrig mer skulle laga tisdagsmiddag med tända ljus. Det skulle göra så förbaskat ont att vara helt ensam, att inte ha någon som tittar på mig med skrattrynkor runt ögonen innan han går till kittlingsattack eller någon som tittar menande på mig när jag häller i den femte vitlöksklyftan i maten. Jag får en klump i magen av att tänka på ensamheten, klump i magen att tänka aldrig mer han, aldrig mer vi.

Samtidigt går det inte att ha kvar ett litet strå utan att vilja ha mer hur länge som helst, det går inte att bara ibland titta varandra i ögonen och kyssas. Kärlek är inte sån. Den går inte att styra över den och därför är det kanske tillslut bättre att gå i ide innan hjärtat går i så många bitar att det aldrig mer går att pussla ihop .


(Pic: Lelove)

Sale.


Än går det att fynda på rean. H&M har endel fint, speciellt festklänningar, kanske inte det ultimata men har man någon stor fest inplanerad går det att göra riktiga fynd. Även jackor och asseccoarer är någonting som det finns endel av och som även går att använda i vår.

I morgon kommer mina bästa rea-fynd.




Bad dream.


Drömde en dröm som kändes sådär läskigt erklig inatt. På något sätt är det som jag alltid drömmer drömmar som känns verkliga och som jag kommer ihåg när jag är ledig och kan sova ut på morgonen.

I natt drömde jag om en resa värmen, vi skulle till min kusin i USA. På något sätt hade mitt pass gått ut och jag hade totalt glömt bort det, jag var så nervös så jag skakade när jag lämnade fram passet. På något sätt så undvek dem att se att det hade gått ut och jag var överlycklig. När vi satt på flyget så kom en flygvärdinna fram och talade om för mig och mitt resesällskap hur grymma vi var som hade lyckats lura alla med våra utgångna pass. När planet väl startade så skakade som en orkan och sen började planet stiga. Det steg och steg och man kunde inte ens luta sig framåt för att det steg så rakt upp. Det var som att det aldrig tänkte sluta men så plötsligt så släppte det bara och hela flygplanet föll rakt ner. Då vaknade jag med ett ryck och plötsligt så var jag glad att jag inte befann mig på något flygplan till värmen utan i min egen säng.


I maj.




Tills dess plöjer jag igenom Satc boxen för hundrade gången, blir kär i Aidan, hatar ryssen och förstår varför Carrie har så förbannat svårt att släppa Mr Big.

Beige?




Christophe Kutner.

Stod och höll i ett par liknande pumps på Dinsko här om dagen, på rea! Tänkte att det där beiga aldrig varit min färg och la tillbaka dem, så ser jag bilden ovan...varför la jag tillbaka dem?

How I could let myself let you go.



Top nine 2009.


Tsf listar top nio av 2009 års modeller. Självklart dyker Lara Stone upp som modellen alla inspirerades av och visst tusan fanns hon nästan överallt under 2009. Det var svårt att missa hennes glugg och det var svårt att inte vilja komma på ett sätt att skapa sin egen glugg. Andra som finns med på listan är bland annat Miranda Kerr, Gemma Ward, Heidi Klum och även allas Kate Moss finns med.



Come on, spend the day in my bed.



Allt från H&M.

New Year, let it be the best year ever.


Om jag hade nyårslöften skulle listan bli ungefär ett a4, därför skippar jag sånt. Vem har egentligen någonsin hållt ett nyårslöfte? Jag känner på mig att 2010 kommer bli ett grymt bra år. Alla fel är redan gjorda så det känns inte som det finns plats för många fler. Idag kickar jag igång det nya bloggåret, ni följer väll med?


RSS 2.0