Halvfart


Bloggen på på väldigt mycket halvfart just nu. Har precis börjat nytt jobb och dessutom håller dem på med rörarbete i våran lägenhet så just nu bor jag på annat ställe. Bloggen kommer igång igen så fort det blir lite mer ordning. Tillsdess får ni ha det bra :)



Just give me a damn good reason



(Pics: JakandJill)

Så var klockan tillbaka vriden en timme och plötsligt känns vintern löjligt nära. Har stor lust att färga håret precis som på bild tre bara för att bidra med lite färg i allt det grå.

Nu ska jag strax iväg på födelsedagsfirande, hoppas ni får en bra söndag.

Perfektion i jackformat!


Igår sprang jag förbi MQ men kunde inte låta bli att springa in när jag såg den perfekta mockajackan i fönstret. Har letat överallt efter en färgad mockajacka och på MQ hänger den nu i mörklila, för 999kr blir den din. Riktigt synd bara att jag är pank ett tag framåt.




På promenad?



H&M, Thomas Wylde


Erik Hassle - Don´t bring flowers after I am dead

Den här låten har helt fastnat på min hjärna, har gått om och om på jobbet så lite svårt att undgå den men faktum är att jag älskar den. Har gått på repeat här hemma också nu ett antal gånger.

Today I look like this - 091021



Tröja: Cubus, väst: Gina tricot, jeans: Gina tricot, skor: Wedins, halsband: Zoul, klocka: Festina, armband: oxxo
Sträcker över ögonen beror på de röda ögonen, haha.

Kom hem vid åtta och slängde i mig mat innan jag dog i soffan. Nu blir det sängen och i morgon sitter jag förhoppningsvis på bussen sju igen. Tyvärr dålig uppdatering men just nu är det jobbjobbjobb.
Försöker slinka in här så gott det går, godnatt på er!


Today I look like this - 091020


Konsten att titta ner? Mina ögon blir alltid röda och därav blev det dessa bilder innan jag tog bort de röda bildern apå den understa bilden. Förövrigt ser det ut som jag har en fläck på tröjan som inte alls fanns där i verkligheten, kameran var inte på min sida imorse.


Tee: Topshop, kofta: Ginatricot, jeans: Zoul, stövlar: Bronx, halsband: H&M/ Lindex



Early morning inspiration.


Helst skulle jag bara vilja dra täcket över huvudet och somna om men icke. Istället blir det iväg, hoppas ni får en grymt bra tisdag!



(Pics: JakandJill)


I like you.




Sötare får man leta efter, tror bestämt det även var den som min lilla idol Tove hade på sig i fredagensprogram. Kommer från Weekday.


Today I look like this - 091019


Skjorta: Bikbok, tee: Gina tricot, leggings: Zoul, skor: Wedins

Leggingsen är helt klart mina nya favoriter, älskar dem.


It makes me wanna run away and hide.



Citizens of humanity, forever21, Elizabeth and James, Doma, Crumpet, Ellos, Burberry

Meja - It is all about the money


Minns ni låten? Den gick på repeat när jag var yngre. It is all about the money...

Just a feeling.


Imorgon är det ny vecka igen, fattar inte riktigt vart veckorna tar vägen helt löjlig vad det går fort. Den senaste veckan har jag sprungit omkring i någon slags rosa värld, allt har känts bra. Har inte kunnat låta bli att skutta istället för att gå, le åt saker som jag annars skulle blivit irriterad på och skrattat på riktigt. Känns som jag äntligen är på så jäkla rätt väg och att jag är påväg in i något som jag tror att jag verkligen kommer trivas med.

Samtidigt kan jag idag inte låta bli att tänka på den lilla biten inom mig som förstör det där rosa. Kan inte få den biten att försvinna, (för på något sätt vill jag inte att den ska försvinna) det är lätt att tänka på hur sängen känns för stor, på att mobilen bara ligger där tyst och på att jag för längesedan insett att ett plus ett inte alltid blir två.

Ärsh, det är nog bara söndagen som gör sig påmind, i morgon är jag nog tillbaka i min rosa värld.


(Pic: Lelove)

Ny header.


Idag blev det äntligen att jag gjorde en ny header, är inte riktigt nöjd med färgerna på bloggen nu men det får bli finslipning på det senare. Själva headern är jag nöjd med, enkel precis som jag vill ha den.


Fattiga riddare.




Idag blev det äntligen fattiga riddare till frukost/brunch, har varit sugen på det i evigheter utan att ha orkat. Förbannat gott är det. Måste erkänna att det var första gången som jag vågat mig på att göra egna, måste också erkänna att min pappa är bra mycket bättre på fattigare riddare än mig. Men gott var det!

Do it yourself N° 1.







Fransarna köpte jag på Tygvaruhuset, säljs per meter och jag tror meterpriset låg runt 40kr. T-shirten är en gammal från Gina tricot som jag hittade i garderoben. Ett lätt och billigt sätt att förnya sina gamla kläder på.

Just some things I like.




(Pics: Knightcat, topshop, nap, lelove, privat)


Today I look like this - 091016






Tee: Only, kofta: Vila, leggings: Zoul, skor: Dinsko, jacka: H&M, halsduk: Stickad av mamma, väska: Asos, halsband: H&M, guldfynd och arv.

Fredagsförälskelse.



(Pic: Emma)
Kikade in på Emmas blogg precis och fick se hennes nya stövlar. Jag tror jag precis dog lite, för shit vad snygga! Tror det där med lårhöga stövlar trots allt är någonting för mig.


Yes I do.




Gina tricot, H&M, Fendi, Dinsko, Ellos, Cubus, Preen line


Bonnie Tyler - It is a heartache

Just another love story.



(Pics: Lelove)

Today I look like this - 091015




Tee: Gjort själv, jeans: Gina tricot, skor: Converse, halsband: arv, skinnjacka: H&M, pälsväst: 2hand, halsduk: At?

Jimmy Choo for H&M.


Nu finns det bilder ur kollektionen Jimmy Choo for H&M på hemsidan. Finns endel gudkorn, skorna på första bilden skulle tillexempelt gärna få bli mina.



I remember the time you drove all night just to meet me in the morning.



Gina tricot, Kain, Ellos, Sergio Rossi, Marc by Marc Jacobs, Bottega Vanete,



Bright eyes - This is the first day of my life

Sienna Miller.




Har alltid gillat Sienna Miller och dem här bilderna är verlikligen grymma. Älskar de rockiga som möter de söta och så ljuset på bilderna. Helt klart inspiration.

Avskärmad från verkligheten.


Är helt slut, har varit som avskärmad från verkligheten idag, det enda som har existerat är mitt rum. Nu ser det iallafall äntligen iallafall ut som ett rum, riktigt skönt. Tapeterna blev riktigt bra och allt vitt känns verkligen perfekt. Lovar att visa bilder så fort jag fått lite mer ordning.


(Pic: Don´t remember)

Where the hell do I turn out the light?



Forever21, DKNY, Alexander Wang, Topshop, H&M


Christian Walz - What´s your name


Sleep tight and don´t let the bed bugs bite.



(Pic: Dont know)

Tänkte gå och lägga mig i tid för en gångs skull, antagligen kommer jag ligga och vrida mig och inte kunna sova förrän klockan närmar sig två iallafall men ska iallafall försöka. Har sällskap av "Isprinsessan" av Camilla Läckberg.

Godnatt på er!

Kokosbollar.





Planen var att gå på bio ikväll men tyvärr har jag inte mått på topp idag så istället ska jag äta för många kokosbollar och titta på House. Trevlig tisdagskväll!

Nytt i garderoben.




I helgen hittade jag äntligen ett par leggings med skinndetaljer. 199 kronorfår du slänga fram inne på MQ för att dem ska bli dina, väl värt.

Autumn is here.


(Pics: Lookbook)


Jag kan inte skilja på...


Melissa Horns nya album "Säg ingenting till mig" spelas på repeat, lyssna om ni inte redan gjort det.

Hon är grym, kärlek är grymt (både på gott och ont) och jag får ont i magen av att veta hur förbannat ont det kan göra och för att jag vet hur förbannat bra det kan kännas. Får ont i magen för att den där gränsen är förbaskat svår att balansera på, ont i magen för att det inte går att få det ena utan att få det andra. Blir förbannad för att det kan vara så fint och så fult på samma gång.


(Lelove)




Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig


I min värld är allt vitt.


Farligt det där med målarfärg och tapeter, så lätt att man går lös. Idag är det precis vad jag har gjort, har målat allt från ramar till galgar och dessutom har jag inte kunnat låta bli att tapetsera boxar med spillbitar av tapeten. Dessutom hittade jag mängder med urklipp ur tidningar och gamla svartvita foton av mig och mina lillebröder, inspiration. När min kreativa sida dyker upp så gör den.

Nu ska jag försöka godkänna komentarer, har inte blogg.se varit segare än vanligt idag?



I put some new shoes on and everybody's smiling.



Alla skor kommer fårn Net-a-porter



Paolo Nutini - New shoes


Alexa Chung.



Jag tycker hon är en rätt bra inspirationskälla den där Alexa.

Still sunday.




Igår såg jag ut såhär.




Pälsväst: 2hand, skinnjacka: H&M, Skjorta: Bikbok, kjol: H&M, strumpisar: H&M, klackar: H&M, halsband: H&M/ Lindex.



Har kommit in i någon slags Green day period, just nu lyssnar jag sönder "Wake me up when september ends".


Lazydays.




(Pics: Cheapthrills)

Det spöregnar verkligen utanför fönstret och jag hade inte tänk gå utanför dörren idag. Igår blev det fotboll, rödvin och pizza hemma hos en kompis. Idag har jag mest ätit. Först för många clementiner sen skagenröra och aningen för många koppar te. Hade tänkt att min söndag skulle få fortsätta ungefär så. Ikväll blir det lax och potatis (hur gott?) och självklart både ensamma mammor och Wallander.

Hoppas ni får en lika lugn söndag som jag, har hört att det är just det söndagarna är till för.


TRESemmé.




Häromdagen hittade jag äntligen Tresemmé och självklart så fick dem följa med hem. Jag gillar att dem gjort balsam och schampoflaskorna lika stora och dessutom älskar jag priset på 89:- flaskan. Hoppas att dem håller vad dem lovar, återkommer med en recenssion när jag använt dem ett tag.


Charmtrollet i Idol.


Ni vet Tove. Det där lilla charmtrollet i Idol. Hon som ser ut som en blivande modell, samtidgt som hon ser ut att ha lika mycket energi som en sån där Duracell kanin. Går det att inte gilla henne?

Egentligen är det inte hennes utseende eller hennes röst som gör så jag inte kan låta bli att le när jag ser henne utan det är hennes energi. Shit vad jag älskar människor med energi. Människor som blir beskrivna som spralliga är bland det bästa jag vet, som har svårt att bara sitta still och som mest studsar fram istället för att gå. Jag älskar människor som verkligen är levande och det är verkligen Tove.



I feel peculiar now what do you feel?



Cubus, Lindex, H&M, Burberry


Millow - You dont know


Dålig uppdatering idag. Blev ändrade planer idag och jag sprang iväg så fort jag vaknade och kom inte hem förän nu. Lovar att det blir bättre uppdatering.

Skirts.



Gina tricot har fått in många snygga kjolar som jag gärna skulle vilja lägga beslag på.


Mrs Black & White she's never seen a shade of grey



Acne, Chloé, Michael Kors


Amy Mcdonald - Mr. Rock and roll


Idag blev det enkelt från allas favorit svenska Acne. Förövrigt skulle jag nästan kunna döda för klockan från Michael Kors, förbannat snygg. Är inte någon vidare klockbärare annars men däremot så är jag riktigt kräsen när det kommer till killar och klockor. En klocka på en kille är verkligen nödvändigt i mina ögon.

Sånt här får mig att le.



(Pic: Lelove)
 


Today I look like this - 7 oktober 2009




create animated gif
Skinnjacka: H&M, pälsväst: 2hand, tröja: Replay, väst: Gina tricot, jeans: Monki, skor: Wedins, halsband: födelsebricka, ringar: H&M.

The sun is on my side.



Monki har fått in mycket fina nyheter.



Natasha Bedingfield - Pocket full of sunshine


Låtar som får en att få ont i hjärtat.


På repeat. Jag ser fram emot den nya plattan. Älskvärt.



Melissa Horn, hennes texter är verkligen på riktigt. Satan vad stolt jag hade varit om det var jag som hade skrivit sånna texter. Tänk att kunna beröra så många människor på riktigt, måste kännas underbart.

Yesterdays look.


create animated gif

Igår såg jag ut såhär.
Klänning som jag vikt: H&M, jeans: H&M, halsband: arv, skor: Wedins


Vet inte vad det är med mig, har känt mig tröttare än tröttast idag. Äntligen är mitt rum färdigmålat, nu är det bara tapeten som ska upp och sen kan man faktiskt bo där inne. Härligt!

Fel sida.






Johnossi - 18 karat gold


Vaknade på fel sida imorse. Somnade om och hoppades vakna på rätt sida men istället vaknade jag på helt fel sida igen. Varför ska allting flyta på hur bra som helst och sen helt plötsligt så faller allt? Känns som någon har bestämt att jag ska leva i en bergochdalbana.

Home.


Home. Lyckades precis skruva ihop mitt sängbord som jag köpte, minus en skruv som min katt lyckats tappa bort. Anar att den ligger under soffan men orkar inte leta just nu. Självklart lyckades jag få med mig mer saker än bara sängbordet, blir lätt så när man är på Ikea. Nu är jag löjligt trött och tänkte dö framför Svenska Hollywood fruar.


(Pic: Dont remember)

Ibland befinner man sig i så förbaskat surrealistiska situationer så det är löjligt. Idag var det gott om sådana situationer och jag känner mig dum som antagligen är den enda som känner hur surrealistiska situationerna faktiskt är. Jag vet att jag gör åthelvete fel men vet inte hur jag ska sluta.

Ego.




Har målat mitt rum hela förmiddagen och nu blir det igen. Nu jäklar är jag igång!
 


What do you feel when you look in the mirror?



KAIN, H&M, Lindex, Marc by Marc Jacobs, Christian Louboutin




Pink - Dear Mr. President

Klackarna i taket.



Från Topshop, älskar klacken. Perfektion i skoform.

Kväller.


Godkväll! Måste bara börja med att tacka för alla kommentarer, ni är riktigt härliga. Hoppas ni gillar vad ni läser och fortsätter att kommentera för det är verkligen jättekul. Ikväll har jag tittat på senaste Gossip girl avsnittet och även i vanlig ordning sett svensk deckare, det är verkligen ett typiskt slut på mina söndagar.



Pssst: Nu hittar ni mig på Bloglovin, lägg gärna till mig om ni vill hålla koll på mina uppdateringar :)

Helgstatus och kanelbullar.


Dålig bloggning i helgen men jag lever. På något sätt så går ofta helgerna åt till andra saker än att sitta framför datorn. Igår sprang jag bland annat på stan i regnet, åt lunch med släktningar som jag säkert inte träffat på sju år och just nu sitter jag hemma hos pappa och har precis ätit kanelbullar.

Ni glömmer väll inte att det är kanelbullensdag idag?



(Pics:
?/ Christian Coinbergh)

Det handlar om detaljerna.




(Pics: JakandJil/ LeFashion)


Ett Idolskämt.


Jag vet att det är löjligt att bli så upprörd efter ett tv-program men ikväll höll jag faktiskt på att bli tokig.

Det kändes verkligen som Camilla blev ett wildcard bara på grund av det som hände igår och jag tycker det är så förbannat orättvist om det är så. Det fanns verkligen många av dem andra som åkt ut som kändes som mycket bättre kandidater till en av platserna som juryns wildcard än hon. Det är inte direkt någon hemlighet att juryn har sågat henne gång på gång förut.

När hon sen går upp på scen och kör sin låt så höll jag på att slänga ut tvn genom fönstret. Det räckte inte med att hon igår gör en parodi och förstör en hel låt utan hon fortsätter och gör precis likadant med ännu en bra låt idag. Jag förstår att dem valt låtarna för ett tag sedan men att överhuvudtaget välja två låtar som liknar varandra och framföra dem på precis samma sätt efter varandra visar verkligen att man inte hör henne i Idol. Idén med Idol är att man ska utvecklas som artist och kunna framföra olika låtar på olika sätt.

När låten sen äntligen är slut så får hon det mest usla omdömet som juryn delat ut under den här omgången av idol. Tyvärr så slutar inte hennes Idol resa där heller utan hon blir en av dem som går vidare till nästa kval. 

Jag undrar verkligen om Svenska folket sitter hemma och sympatiröstar och gör dem det så förstår inte jag vad det är för mening med Idol överhuvudtaget. Någon som kan förklara för jag fattar verkligen ingenting...?!




Provdocka.


Såg att Engla beställt en provdocka från Himlarum, riktigt fin! 

Tydligen så tillverkar dem provdockor efter beställning. Skulle verkligen vilja ha en provdocka i ena hörnet av mitt rum (om mitt rum nu någonsin blir klart, haha) och hänga antingen outfits eller bara ha som den är. Tycker en provdocka är en riktigt fin inredningsdetalj!


(Pics: Himlarum och Englasblogg)

Danger.


Hatar allt som har med rökning och cigaretter att göra men jag måste erkänna att på bild kan det vara förbannat snyggt.




(Pics: Lefashion)


Tre från H&M.



Dem här tre skulle gärna få bli mina. Älskar detaljerna.

Fredag.


Kom hem för en stund sedan. Missade den första bussen med en minut och den andra gick inte förän en halvtimme senare, inte det roligaste att stå och vänta på en buss i en halvtimme i den här kylan.

Såg precis Camillas pinsamma misstag från gårdagens Idol, riktigt pinsamt. Skulle verkligen ha sjunkit igenom jorden om jag var hon, blir helt illa tills mods när jag ser sånt där, ursh. Undra vad hon tänkte när hon fick reda på att hon inte alls hade gått vidare, hemskt att göra bort sig för en miljon tittare.

Samtidigt kan jag inte riktigt förstå hur hon trodde att hon skulle gå vidare, tyckte verkligen hennes framträdandet var en enda stor parodi men det är klart hoppet finns väll där.



Busa dig brun.


Trött på att se ut som ett lik när sommaren är slut? Mina bästa tips till att få en falsk bränna med brun utan sol. Själv använder jag Doves hudkräm med brun utan sol effekt som ger lite lätt färg som ser naturlig ut.

+ Var noggrann slarva inte någonstans för det syns
+ Om det blir fel använd citron för att få bort det
+ Blöt en handduk som du gnider handflatorna mot när du smörjer in händerna
+ Låt det torka ordentligt innan du klär på dig
+ Hellre för lite än att det ser onaturligt ut


(Pic: Don´t remember)

Mina fyra följeslagare




Mina fyra trogna följeslagare sen förra året.
Skepparjacka: H&M, duffel Peak Performance, skinnpaj: H&M, pälsväst: 2hand.

På önskelistan just nu till hösten står en mockajacka i färg.


Today I look like this - 1 oktober 2009



Jeans: Ginatricot, Kilklackar: H&M, Kavaj: H&M, blus: 365 sunshine, halsband: Zoul?

Utomhus slänger jag på mig skinnjackan med en megastor halsduk, hösten är verkligen här.


Nu blir det lunchdate, later!

Skofrossa.



1: Scorette, 2: Dinsko, 3: Nelly

Vilka är dina favoriter?

He kissed my lips I taste your mouth...



Cubus, Forever21, H&M, Lindex


Katy Perry - Thinking of you

Oh I wish that I was looking into your eyes


Känner mig mer död än levande just nu, har inte varit vaken vid den här tiden på evigheter men efter några koppar kaffe så ska jag nog vara ingång. Känns sådär att graderna ute visar på noll, hösten är verkligen här nu.

RSS 2.0