Ett Idolskämt.


Jag vet att det är löjligt att bli så upprörd efter ett tv-program men ikväll höll jag faktiskt på att bli tokig.

Det kändes verkligen som Camilla blev ett wildcard bara på grund av det som hände igår och jag tycker det är så förbannat orättvist om det är så. Det fanns verkligen många av dem andra som åkt ut som kändes som mycket bättre kandidater till en av platserna som juryns wildcard än hon. Det är inte direkt någon hemlighet att juryn har sågat henne gång på gång förut.

När hon sen går upp på scen och kör sin låt så höll jag på att slänga ut tvn genom fönstret. Det räckte inte med att hon igår gör en parodi och förstör en hel låt utan hon fortsätter och gör precis likadant med ännu en bra låt idag. Jag förstår att dem valt låtarna för ett tag sedan men att överhuvudtaget välja två låtar som liknar varandra och framföra dem på precis samma sätt efter varandra visar verkligen att man inte hör henne i Idol. Idén med Idol är att man ska utvecklas som artist och kunna framföra olika låtar på olika sätt.

När låten sen äntligen är slut så får hon det mest usla omdömet som juryn delat ut under den här omgången av idol. Tyvärr så slutar inte hennes Idol resa där heller utan hon blir en av dem som går vidare till nästa kval. 

Jag undrar verkligen om Svenska folket sitter hemma och sympatiröstar och gör dem det så förstår inte jag vad det är för mening med Idol överhuvudtaget. Någon som kan förklara för jag fattar verkligen ingenting...?!




Kommentarer
Postat av: Sandra

sv: jaa :) godnatt!

2009-10-03 @ 00:14:57
URL: http://bjorkasandras.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag håller verkligen med dig, det var grymt synd att hon fick gå vidare som wildcard, det hade jag aldrig trott efter vad yuryn sa till henne igår. Och att hon sedan gör samma sak igen är ju så himla pinsamt. Hon borde ha gett bort sin plats till den utländska killen med krulligt hår längst ned till höger istället, för han är ju så mkt bättre (dock inte förra gången han sjöng, för det var ju kasst)



Dock tror jag att hon gick vidare för att hon har så mkt energi på scen och för att många tycker att hon gör det bra. Det är ju faktiskit inte yuryn som dömer om det hon gör med låtarna är bra eller inte, men jag tycker nog att hon borde vara med i Melodifestivalen istället!

2009-10-03 @ 01:02:16
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: LIENE

Tyckte så synd om henne:/ hon har ju egen stil, alla har men idol verkar vara väldigt begränsat ändå och jag förstår att man måste anpassa sig lite efter reglerna om man är där. Men alla borde köra på sin stil!

2009-10-03 @ 08:39:11
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Sanna

Tack så jättemycket! Hoppas det är bra!

2009-10-03 @ 09:03:10
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Postat av: MALINHE - FOTOBLOGGEN.

SV: tack! :)

2009-10-03 @ 11:22:15
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ja precis. Man såg ju också hur juryn började tissla och tassla med varandra när hon blev så ledsen. Det var ju precis som att de valde henne bara för det. Jag tycker inte ett dugg synd om henne, hon får skylla sig själv. Sen är det obegripligt att folk röstade på henne och att Jon fick åka. Sen att hon stod där och försökte försvara sig och bortförklara med att man inte fick byta låt och så vidare... Då kunde hon ju ha nytt tempo eller nåt efter vad som hände i torsdags, men nej, hon gör samma misstag igen kärringen!

2009-10-03 @ 11:50:46
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: elinn

Fin blogg! :)

Allt bra med dig?

Kram

2009-10-03 @ 15:29:28
URL: http://elinnjl.blogg.se/
Postat av: selma!<3

eller hur!

vad händer här idag da?:) kram selma

2009-10-03 @ 22:14:55
URL: http://selmizz.blogg.se/
Postat av: babby

Fattar inte heller! Tycker inte hon e bra alls! Hon har gjort bort sog brutalt 2 ggr i rad, och hon har konstiga betoningar och är ganska ostabil i stort tycker jag! Folk kanske röstade på henne för att de vill se mer pinsamheter...??

Jag rästade iaf på Tove! Tove in my heart! hahaha!

2009-10-04 @ 13:45:26
URL: http://lindababby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0